Vina iz našeg podruma

Tájékoztatás


Szeretnénk tájékoztatni Önöket minden teendőről amelyekben a “Farkaspince” részt vesz. Kövessen bennünket a társashálózatokon is.

Degusztáció, Kóstolás

Borainkat borházunkban megkóstolhatják de előzőleg legyenek szίvesek bejelentkezni...

Bor, mint egy ajándék

Ajándékozza meg szeretteit egy egyedi ajándék, hogy emlékezni fognak örökké

Borkiállίtásoki

A Farkaspince borászatot borkiállίtásokon és borfesztiválokon is megtalálhatja.

Video

Lásd a pincészet.

Vina iz našeg podruma


Nézze meg a legjobb minőségű vörös és fehér boraink kίnálatát pincénkből.

Rólunk


...és boraink zombori festőművészek aláίrásával!

Farkaspince Zombor

A zombori Farkaspince új családi borpince 2012. alapult meg. A tulajdonos Vuk Vujko gyümölcsészeti- és szőlészmérnök aki szeretetét a bor és a művészet iránt egybekomponálta tudásával, tapasztalatával.
Így a bor kedvelőinek egy gyönyörű, különleges, egyedi dallamot szőtt elsősorban e mennyei csepp kitűnő minőségével, kifίnomult szίneivel, kellemes aromájával és illatával ami végülis művészi élménynek számίt.
E családi szőlészet Zombor környékén helyezkedik el, Monostorszegen, a bácskai szőlészeti régióban. A szőlőfajták közül a következő borfajták találhatók a pincében: Chardonnay, Sauvignon Blanc a fehérborok közül; Merlot, Cabernet Sauvignon és a Kékfrankos a vörösborokból. De itt ennek a mesének még nincs vége. Tervünkben áll kίnálatunkat szélesίteni és kiegészίteni régi autohtón fajtákkal mint amilyenek a Tramini fehér és vörösbor valamint az újabb „Probus” szőlőfajta mely az újvidéki Mezőgazdasági egyetem Intézményében látott napvilágot.

Boraink

A Farkaspince borászat évi termelése 8.500 litert tesz ki. Eddig a hét fajta bort pincénkből az egyedi és már ismert minőség valamint a gazdag aroma mellett ismert zombori festők ihletteli cίmkéi diszίtik. A bor nem szesz ez egyfajta “művészet palackba töltve”. De másként hogyan fejezzük be mesénket a művészetről ha nem nagy művészek alkotásaival mint amilyenek Milan Konjović, Sava Stojkov, Pavle Blesić...

Egy régi római mondás szerint /Amennyiben meg szeretnél ismerni egy nemzetet ülj az asztalához, kóstold meg ίnyencségeit és igyál borából. Csakis igy ismerheted meg ezt a nemzetet./Ennek a mondásnak alapján Zombor és a zomboriak megismeréséhez legjobb a Farkaspincében kóstolgatni a zombori borokat melyeket zombori művészek ίrtak alá.

/Az étkezés bor nélkül, nap napfény nélkül/ a francia mondás ihletett bennünket hogy borainkba szőjjük fonalunkat mely pincénkben a kiivott borospohár után elűzi a legfelhősebb napot és azt napsugárba fürdeti.

Az ismert irót Paulo Coelho-t idézzük/ Fogadd el amit az élet kίnál és igyekezz inni az előtted álló kelyhekből. Minden bort érdemes megkóstolni, valamellyet csak kóstolni valamellyet pedig ki kell inni teljesen./

Mi azt ajánljuk élvezzen minden egyes csepp ivásában a Farkspincében, mert ha egyszer borainkat megkóstolja, minden érzéke teljes élvezetben részesül majd.

Fotógaléria


Kiállítás kiállítások, termékek, borkóstoló ...

Kontaktus ájékozódást


Amennyiben bármi érdekelné tegye fel kérdését és mi a lehető leggyorsabban válaszolunk Önnek.

Hajduk Veljka bb
Sombor, 25000

info@vucjipodrum.com

025/444-910
064/245 3650

Küldjön üzenetet